Catering

Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunch? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes – warm of koud -, diverse warme gerechten, salades? U vindt alle informatie op deze website.
Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Door het grote assortiment producten wat wij bieden, zijn wij in staat om voor elke gelegenheid een geschikte catering oplossing te verzorgen. Al onze producten zijn huisgemaakt, kwalitatief hoogwaardig en met de grootste zorg bereidt .

Hoe groot of klein uw feest, wij verzorgen de inwendige mens. Ook de bediening, de drankjes, de aankleding en huren van alle benodigde materialen rekenen we tot onze zaak. En we komen het graag bij uw deur afleveren.

catering buffet Mercado Don Emilio
Slager Mager hapjesschalen

Samenwerking met Jan Mager Keurslager

Op catering gebied hebben wij een unieke samenwerking met Jan Mager Keurslager aan de overkant van het versplein. Wilt u een warm/koud buffet aangevuld met diverse soorten vlees (rollade, saté, spareribs, kipgerechtjes, gegrilde snacks etc.) en bijvoorbeeld een heerlijke brunch-,scharrelei- of zalmsalade, geen probleem wij verzorgen het voor u!
Voor meer info over de catering van Jan Mager Keurslager zie www.janmager.keurslager.nl

Interesse? Bel voor een afspraak voor meer informatie of kom gerust langs in één van onze winkels!

Verse pasta
Catering Mercado Don Emilio
Salade Don Emilio