Olijfolie & Balsamico`s

Kwaliteit

Wij verkopen olijfoliën en balsamico’s van zeer goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Terwijl in de hele wereld smaken vervlakken en één dikke zoete eenheidsworst dreigen te worden krijgt ook de tegenbeweging een gezicht. De bijzondere, schone en zelfs gezonde smaak en eigenschappen van olijfolie worden meer en meer gewaardeerd.

Bent u op zoek naar een leuk pakketje met een heerlijke olijfolie en balsamico, voorzien van heerlijke receptjes, bij ons zult u zeker slagen. Wij hebben diverse voorbeelden klaarstaan in onze winkel, natuurlijk kunt u het ook zelf samenstellen, wij verpakken het dan leuk voor U.

Balsamico
olijfolie

Olijfolie

In onze winkel verkopen wij olijfolie vanuit RvS tanks. Dit heeft verschillende voordelen. Zo kunnen wij olijfolie kopen van kleine boeren die geen eigen flessen en distributielijn hebben.

Alle oliën kunnen bij ons altijd worden geproefd. Al onze olijfoliën zijn extra vergine.

De Spaanse Sevilla olijfolie is extra geraffineerd en dus ook zeer geschikt om in te bakken en te frituren. Of het nu gaat om de mooiste olijfolie, licht geroosterde notenolie of om specialiteitenolie zoals truffelolie, citroenolie, knoflookolie of een heerlijke basilicumolie, alles is van topkwaliteit en zo puur mogelijk.

Balsamico

De balsamico´s tappen wij vanuit grote glazen flessen. Uiteraard geven wij u graag persoonlijk advies in de winkel.

Onze olijoliën en balsamico´s worden getapt in flesjes van 200 cc en 500 cc. Bij navulling van de flesjes wordt 1,50 in mindering gebracht op de prijs die vermeld staat op de prijslijst.

Balsamico